Kiedyś traktowałem to poważnie. Teraz to olewam. Wiem co mam wiedzieć na ten temat, a kiedy jest okazja to ćwiczę. Na chwilę obecną wykonywanie "misji" jest dla mnie sztuczne. Jeśli będę miał potrzebę kobiety to moja podświadomość o to zadba. Tymczasem wolę ulepszać siebie
Czym dla Ciebie jest PU? (Uwodzenie :))
Moderator: Inspired
Czym dla Ciebie jest PU? (Uwodzenie :))
Jak w temacie.
Kiedyś traktowałem to poważnie. Teraz to olewam. Wiem co mam wiedzieć na ten temat, a kiedy jest okazja to ćwiczę. Na chwilę obecną wykonywanie "misji" jest dla mnie sztuczne. Jeśli będę miał potrzebę kobiety to moja podświadomość o to zadba. Tymczasem wolę ulepszać siebie
Last edited by Darius5 on 08 Dec 2006, 15:00, edited 1 time in total.
Dopiero niedawno wdepnąłem w ten cały temat (kilka tygodni wstecz), więc jak na razie jestem bardzo tym wszystkim zainteresowany i "pochłaniam" teorie.
Jutro ma mi przyjść "Gra", więc dopóki jej nie skończę to mnie tutaj nie zobaczycie
A z moją szybkością czytania może to trochę potrwać 
Jutro ma mi przyjść "Gra", więc dopóki jej nie skończę to mnie tutaj nie zobaczycie
"Zrób pierwszy krok ... i biegnij!"