Swgo czasu miałem zamysł prowadzeia klubu NLP. Tematy, prowadzenie i inne tego typu sprawy to pikuś dla mnie. Jedyny problem to dla mnie miejscówka.
Za większość sal, salek itp trzeba płacić, a moja wizja klubu to darmowy wjazd, żeby można było każdego przyprowadzić.
Podzielcie się pomysłami jak można za darmo, albo za przysłowiową złotókę zorganizować spotkanie.
[dyskusja] Miejscówka
Moderator: Inspired
Mi przychodzi takie wyjście, żebyś zapytał na uczelni, gdzie się uczysz. Powiedzieć, chcesz poprowadzić dodatkowe zajęcia tak jakby i czy by się sala znalazła
Wtedy może udostępnią, raz w tygodniu, bo pewnie często stoją jakieś puste.
Innym sposobem jest jakiś publiczny lokal, ale to już nie sprzyja za bardzo prowadzeniu zajęć.
Innym sposobem jest jakiś publiczny lokal, ale to już nie sprzyja za bardzo prowadzeniu zajęć.
"Zrób pierwszy krok ... i biegnij!"
-
maciejmoroz
Stary, NLP za darmo to genialny pomysl. Ale genialniejszy jest NLP za 5 zl. Za 5 zl. od osoby mozna spokojnie oplacic salke. I ludzie wtedy inaczej to cenia. Cos w koncu zaplacili. No i do tego mozesz nie wiem, jakas kawe albo ciasteczka zakupic, jesli taka idea chodzi Ci po glowie.
Jak ja w lublinie orgaznizowalem zajecia, to pobieralem 5 zl. od osoby. I jakos nikt nie plakal, jak oglosilem, ze bedzie platne symboliczna kwote od dzisiaj.
Pozdrawiam i trzymam kciuki, jesli chcesz jakichs sugestii jak to zrobic - mozesz do mnie uderzac.
Jak ja w lublinie orgaznizowalem zajecia, to pobieralem 5 zl. od osoby. I jakos nikt nie plakal, jak oglosilem, ze bedzie platne symboliczna kwote od dzisiaj.
Pozdrawiam i trzymam kciuki, jesli chcesz jakichs sugestii jak to zrobic - mozesz do mnie uderzac.